Vitus apotek jodix

Jodix – Vitusapotek

Jodix | Vitusapotek

Jodix 130 mg er jodtabletter som fås kjøpt reseptfritt hos Vitusapotek. Tablettene vil beskytte mot radioaktivt jod ved en eventuell atomulykke.

Kjøp Jodix tabletter 130 mg 10 stk på nett – Vitusapotek

Jodix tabletter 130 mg er et reseptfritt legemiddel, for forebygge effekten av radioaktivt jod på skjoldbruskkjertelen. Jodix skal kun tas hvis det …

Jod – Vitusapotek

Jod | Vitusapotek

Jod er et viktig mineral som bidrar i reguleringen av stoffskiftet vårt, og dermed reproduksjonen vår. Finn kosttilskudd med jod hos Vitusapotek.

Jodtabletter ved atomulykke – Vitusapotek

Jodtabletter ved atomulykke | Vitusapotek

Det er kun høydose jodtabletter som kan virke forebyggende på radioaktivt jod ved en atomulykke. Jodix 130 mg jodtabletter inneholder 130 milligram (mg) jod, og …

Jodtabletter er et beskyttende tiltak dersom en atomulykke inntreffer. Myndighetene oppfordrer derfor folket ha høydose jodtabletter lagret hjemme eller i beredskap.

Vitusapotek | Apotek på nett – Hent i apotek eller få levert hjem.

Hos Vitusapotek kan du handle trygt og effektivt. Bestill din resept eller handle i vår nettbutikk og få varene levert hjem eller i apotek. Velkommen!

Merker vi selger – Vitusapotek

Vitusapotek | Merker vi selger

Oversikt over alle merker vi selger i Vitusapotek. Vi er blant annet eneste apotek med rett til å selge Dermalogica.

Jod – Vitusapotek

Jod | Vitusapotek

Vitaminer og mineraler. Jod. Jod er et mineral som kroppen trenger og som vi har mye av i skjoldbruskkjertelen vår. Jod er blant annet viktig for å regulere …

Jod er et mineral som kroppen trenger og som vi har mye av i skjoldbruskkjertelen vår. Jod er blant annet viktig for å regulere stoffskiftet, og for vekst og utvikling hos barn.

Vitusapotek Jernbanetorget

Vitusapotek Jernbanetorget | Vitusapotek

Besøk vårt apotek i Oslo. Fagkunnskap og kvalitetsprodukter for din trygghet. Bestill medisiner, vitaminer, kosttilskudd og hudpleieprodukter her.

apotek1.no | Norges største nettapotek – Apotek 1

Apotek 1

På apotek1.no får du rask og trygg netthandel fra Apotek 1, Norges største nettapotek. Bestill fra resept, eller finn det du trenger – vi sender dit du …

Keywords: vitus apotek jodix, jodix vitus apotek