Statens vegvesen Stjørdal – Åpningstider, Trafikkstasjon

Statens vegvesen er det norske statlige organet som er ansvarlig for planlegging, bygging og drift av det offentlige vegnettet i Norge. I Stjørdal kommune er det en trafikkstasjon som er en del av Statens vegvesen. I denne artikkelen vil vi utforske åpningstider og tjenester som tilbys av Statens vegvesen Stjørdal.

Statens vegvesen Stjørdal

Statens vegvesen Stjørdal er en viktig ressurs for innbyggerne i Stjørdal og nærliggende områder når det gjelder veitransport og trafikksikkerhet. Trafikkstasjonen er et offentlig kontor der du kan søke om ulike førerkort, utføre registreringer og få hjelp med andre tjenester relatert til kjøretøy og trafikk.

Åpningstider

Det er viktig å være oppmerksom på åpningstidene til Statens vegvesen Stjørdal før du besøker trafikkstasjonen. Åpningstidene kan variere, så det anbefales å sjekke med trafikkstasjonen direkte for å få den mest oppdaterte informasjonen.

Ordinære åpningstider:

Dag Åpningstid
Mandag 08:00 – 15:30
Tirsdag 08:00 – 15:30
Onsdag 08:00 – 15:30
Torsdag 08:00 – 15:30
Fredag 08:00 – 15:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Det kan være endringer i åpningstidene i forbindelse med helligdager eller ferieperioder. Derfor anbefales det alltid å dobbeltsjekke med trafikkstasjonen før du drar dit.

Tjenester

Statens vegvesen Stjørdal tilbyr et bredt spekter av tjenester relatert til veitransport og trafikksikkerhet. Noen av de vanligste tjenestene som tilbys er:

  • Søknad om førerkort
  • Omregistrering av kjøretøy
  • Førerkortfornyelse
  • Kjøretøykontroll og teknisk godkjenning
  • Trafikkopplæring og kurs

Det er viktig å merke seg at noen av tjenestene krever forhåndsavtale eller spesifikke dokumenter. Sjekk derfor på forhånd hvilke krav som gjelder for den tjenesten du trenger.

Oppsumering

Statens vegvesen Stjørdal er en viktig offentlig ressurs for alle som bor i Stjørdal og nærliggende områder. Trafikkstasjonen tilbyr ulike tjenester relatert til veitransport og trafikksikkerhet. Husk å sjekke åpningstidene før du besøker trafikkstasjonen, og vær forberedt med nødvendig dokumentasjon og informasjon til tjenestene du trenger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Statens vegvesen i Stjørdal?

Statens vegvesen er en offentlig etat i Norge som er ansvarlig for veiene i landet. Statens vegvesen i Stjørdal er avdelingen lokalisert i Stjørdal som håndterer trafikksaker og veiinfrastruktur i området.

Hva er åpningstidene til Statens vegvesen i Stjørdal?

Åpningstidene til Statens vegvesen i Stjørdal varierer, men generelt sett er de åpne på hverdager mellom klokken 09:00 og 15:00. Det kan være lurt å sjekke deres offisielle nettside for oppdaterte åpningstider.

Hva er adressen til Statens vegvesen i Stjørdal?

Adressen til Statens vegvesen i Stjørdal er Øvermoan 54, 7500 Stjørdal. Det er en fordel å notere seg adressen før man besøker trafikkstasjonen.

Hva slags tjenester tilbyr Statens vegvesen i Stjørdal?

Statens vegvesen i Stjørdal tilbyr ulike tjenester knyttet til trafikksaker og veiene i området. Dette inkluderer blant annet registrering av kjøretøy, utstedelse av førerkort og veitrafikkopplæring. De tilbyr også veiledning og informasjon om trafikkregler og lover.

Hva er nødnummeret til Statens vegvesen i Stjørdal?

Nødnummeret til Statens vegvesen i Stjørdal er 175. Dette nummeret kan brukes i nødsituasjoner som ulykker og veihindringer.

Hvordan kan jeg kontakte Statens vegvesen i Stjørdal?

Du kan kontakte Statens vegvesen i Stjørdal på telefonnummeret 02030, eller besøke trafikkstasjonen personlig. De har også en nettside hvor du kan finne mer informasjon og kontakte dem via e-post.

Hva er ventetiden hos Statens vegvesen i Stjørdal?

Ventetiden hos Statens vegvesen i Stjørdal varierer, og det kan være lurt å sjekke deres nettside for oppdatert informasjon. For å unngå lang ventetid, kan det være smart å bestille time på forhånd hvis det er mulig.

Hva er kravene for å registrere et kjøretøy hos Statens vegvesen i Stjørdal?

Kravene for å registrere et kjøretøy hos Statens vegvesen i Stjørdal inkluderer blant annet gyldig forsikring, teknisk godkjenning og betaling av nødvendige avgifter. Det er viktig å ha all nødvendig dokumentasjon med seg når man besøker trafikkstasjonen.

Hva er kravene for å få utstedt førerkort hos Statens vegvesen i Stjørdal?

Kravene for å få utstedt førerkort hos Statens vegvesen i Stjørdal inkluderer bestått teoretisk og praktisk førerprøve, helseattest og betaling av gebyrer. Det er også obligatorisk med obligatorisk opplæring og antall kjøretimer, avhengig av kjøretøytype og førerkortklasse.

Hvordan kan jeg søke om veitillatelse hos Statens vegvesen i Stjørdal?

For å søke om veitillatelse hos Statens vegvesen i Stjørdal, må du kontakte trafikkstasjonen direkte og fylle ut riktig søknadsskjema. De kan gi deg all nødvendig informasjon og veiledning for søknadsprosessen.

Artiklen Statens vegvesen Stjørdal – Åpningstider, Trafikkstasjon har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 39 anmeldelser