Manchester united forkortelse

Mange som ikke vet….. – Unitedtim – Blogg.no

Unitedtim – Mange som ikke vet…..

23. okt. 2019 — Vi er Manchester United, United, Man. United og for noen kanskje også Man. Utd. Så er det også en del – også United-fans – som sier «ManU».

Hvorfor aldri «ManU»? – united.no

21. jul. 2015 — Han hevder med styrke at «Man U», og for den saks skyld «Man Utd», aldri har vært en nedsettende forkortelse i sin opprinnelse, …

Den unevnelige forkortelsen – united.no

Manchester United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1878, under navnet Newton Heath LYR Football …

Manchester United – Wikipedia

Manchester United – Wikipedia

4. aug. 2022 — Manchester United er en engelsk fotballklubb, stiftet i 1878 i Manchester, som har vært en av verdens beste klubber fra 1950-årene og frem …

Manchester United – Store norske leksikon

Manchester United – Store norske leksikon

Terminliste og statisttikk for Manchester United (Herrer) ⚽️. … Manchester United. Logg inn for å følge lag. Fullt navn: Manchester United. Forkortelse:.

Manchester United er en engelsk fotballklubb, stiftet i 1878 i Manchester, som har vært en av verdens beste klubber fra 1950-årene og frem til i dag. Laget er blant klubbene som har spilt flest sesonger i den engelske toppdivisjonen, og det har vunnet hele 20 engelske seriemesterskap, flest gjennom tidene. Klubben har dessuten vunnet den europeiske Serievinnercupen/Mesterligaen tre ganger, sist i 2008.Nordmennene Ronny Johnsen, Ole Gunnar Solskjær og Henning Berg vant Mesterligaen med klubben i 1999, der Solskjær scoret ett av to overtidsmål, som sikret Manchester United 2–1-seier mot Bayern München.

Manchester United Fotball (Herrer) – VG Live

VG Live

Sjekk online for hva er MUFC, betydningene av MUFC, og andre forkortelse, akronym og synonymer. … MUFC, Manchester United Football Club.

Hva betyr MUFC? -MUFC definisjoner | Forkortelsen Finder

Sjekk online for hva er MUFC, betydningene av MUFC, og andre forkortelse, akronym og synonymer.

Man. United – Premier League – altomfotball.no

altomfotball.no: Man. United – Premier League

Kakerlakkene – Resultat for Google Books

Kakerlakkene – Jo Nesbø – Google Bøker

 Den norske ambassadøren i Thailand blir funnet drept på et horehus i Bangkok, og i Oslo legges en plan for hvordan en skandale skal unngås. Politimannen Harry Hole setter seg på flyet med fylleånde og B12-sprøyter. Snart vandrer han rundt i Bangkoks bakgater blant opiumshus, templer, turistreklame, barneprostituerte og go-go-barer. Harry Hole oppdager etter hvert at det dreier seg om mer enn mord: Det er noe som kravler og kryper bak veggene. Noe som ikke tåler dagens lys.

Keywords: manchester united forkortelse