Levere medisiner apotek

Retur og destruksjon av legemidler – Apotek 1

Apotek 1

Medisiner er potensielt miljøfarlig avfall – vi oppfordrer våre kunder til å levere medisiner de ikke lenger trenger til apoteket for forsvarlig destruksjon

Retur av medisinsk avfall til apoteket – Vitusapotek

Retur av medisinsk avfall til apoteket | Vitusapotek

Alle medisiner som ikke lenger er i bruk, skal leveres tilbake til apoteket for trygg og forsvarlig destruksjon. Medisiner kan være miljøfarlig avfall …

Medisiner er potensielt miljøfarlig avfall – vi oppfordrer våre kunder til å levere medisiner de ikke lenger trenger til apoteket for forsvarlig destruksjon.

Returmedisin og miljøbonus – Vitusapotek

Returmedisin og miljøbonus | Vitusapotek

18. des. 2014 — Ikke kast medisinene du ikke bruker i søpla. De skal leveres tilbake til apoteket. Av: Marthe Lein, journalist. Publisert: 18.12.2014. Kvalitetssjekk.

Alle medisiner som ikke lenger er i bruk, skal leveres tilbake til apoteket for trygg og forsvarlig destruksjon. Som takk for hjelpen mottar du en miljøbonus tilbake.

Slik kaster du medisinene dine – NHI.no

10. mar. 2011 — Mari Solberg, apoteker ved Vitus apotek Jernbanetorget, oppfordrer alle til å ta med seg en returpose hjem, rydde i medisinskapet og levere …

Ikke kast medisiner, returner dem – NRK Livsstil

Alle Boots apotek tar imot dine gamle legemidler for sikker destruering. Vi anbefaler at du leverer inn alle rester av legemidler, legemidler du ikke bruker …

Miljø og samfunn – Boots Apotek

Boots Apotek | Miljø og samfunn

Gamle medisiner skal leveres på apoteket. Ved Sykehusapotekene i Midt-Norge er vi med på den nasjonale legemiddelkampanjen «Rydd skapet» som varer fra 21.

Hva gjør du med gamle medisiner?

Hva gjør du med gamle medisiner? – Sykehusapoteket Midt-Norge

28. jun. 2017 — – Gjør som følger: Legg alle medisinene du ikke har behov for lenger i en pose og returner dem til nærmeste apotek for forsvarlig destruksjon.

Holdbarhet og oppbevaring av medisiner – Helsenorge

Medisiner som har gått ut på dato eller utsettes for høy temperatur kan svekke virkningen av medisinene og bør derfor unngås.

Gamle medisiner må leveres tilbake – Vi.no

Gamle medisiner må leveres tilbake

Har du medisiner som er gått ut på dato, eller medisiner du ikke trenger lenger? Du skal ikke kaste dem i søpla eller skylle dem ned i do!

Kaster du gamle medisiner i søpla? – KK

Kaste gamle medisiner: Kaster du gamle medisiner i søpla?

– Kan i verste fall bidra til økt antibiotikaresistens, sier eksperten.

Keywords: levere medisiner apotek