Kan rulleskøyter være noe for deg?

En rekke nettbutikker tilbyr nå et hav av forskjellige leveringsalternativer. En som er veldig populær for tiden er å få den levert på et hentested, slik at du enkelt kan hente din nyinnkjøpte vare selv når det er tid til det. Fraktalternativet er derfor ganske praktisk, og ofte også det billigste alternativet for frakt.

Leveringshastigheten kan vise seg å være svært viktig i tilfelle du trenger dine nye produkter umiddelbart, og for det formålet er det helt klart meningsfylt å se tidshorisonten for levering av det aktuelle produktet.

Flere nettbutikker lover levering neste virkedag av primærproduktene deres, men vær forsiktig da dette krever at bestillingen gjennomføres tidligere enn et spesifisert tidspunkt, med sikte på å garantere at de kan få den nye produktansvarlig før pakkeansatte holder fire-nattsvakt.

Noen nettbutikker tilbyr gratis frakt, men ofte kun hvis du handler for et bestemt beløp. I tillegg bør man foretrekke den billigste typen levering, som oftest – enten du bor i nærheten av Herning, Hillerød eller Bjerringbro – er å få produktene kjørt til et utleveringssted.

Flere internettselskaper tilbyr dag-til-dag frakt

Det er stort sett overkommelig for alle å finne informasjon om priser blant ulike e-butikker og har dermed et stort antall e-butikker som har sett seg nødt til å tvinge prisnivået på spesielt deres beste i test-produkter – for barn, og samtidig for damer og herrer – ettertrykkelig, og til og med noen ganger love gratis frakt.

På den annen side kan det likevel vise seg lønnsomt å sjekke opp til flere nettbutikker for rabattkoder før du legger inn bestillingen, slik at du er sikker på å få best pris.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du benytte deg av en avbetalingsløsning som ViaBill dersom du ser en fordel i å dekke kostnadene senere.

Inspisert av fagfolk som har grundig kjennskap til gjeldende regler

Før folk handler i en nettforhandler bør de normalt studere nettbutikkens handelsbetingelser, men dette er ofte tidkrevende oppgave.

En enklere løsning kan være å sjekke om nettvirksomheten er godkjent av e-merket, siden dette skal være en forsikring om at nettbutikken følger de danske reglene, i tillegg til at nettbutikken blir hyppig besøkt av fagfolk som er kjent med vedtektene på området. I tillegg tilbys du muligheten til å få assistanse når du støter på problemer i prosessen med å handle.

I tillegg kan det være nyttig for kjøper å være klar over de mest relevante bestemmelsene som kan spille inn i forbindelse med transaksjonen, for eksempel hvilken returrett nettbutikken garanterer. I denne sammenhengen er det også viktig at du fortsatt oppbevarer e-postkvitteringen, slik at du senere kan bevise bestillingen din, uansett om du er ute etter produkter til gutt eller jente.

Trustpilot gir de mest relevante alternativene

Trustpilot gir deg som det var ærlige løsninger for å utrydde ulike eksisterende forbrukeres vurderinger, og derfor foreslår vi at du undersøker nettforhandlerens vurderinger før du handler.

Facebook tilbyr tilsvarende smarte løsninger for å bli kjent med e-selskapets popularitet. I tillegg kan man se en rekke nettbutikker hvor man kan produsere en kritikk av kjøpsopplevelsen, som må brukes på samme måte for å få et innblikk i hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi hjelper en rekke e-butikker ved å kommunisere selskapenes tilbud, og innkrever provisjon dersom en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en transaksjon.

Instruksjoner vedrørende produkter og e-butikker vedlikeholdes ofte, men det gis ingen garantier mot rettelser som kan ha blitt realisert siden siste oppdatering av nettsidens informasjon.