Handle sportsutstyr nærmest deg hos XXL Arendal – Åpningstider og kundeavis

Hvis du er på jakt etter sportsutstyr, er det ingenting som slår å finne en butikk i nærheten. Du vil kanskje handle fysisk, prøve ut utstyret og få veiledning fra eksperter. XXL Arendal er en populær sportsbutikk i Arendal og tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr til konkurransedyktige priser.

Finn nærmeste XXL-butikk

Hvis du bor i Arendal eller er i nærheten, er XXL Arendal din nærmeste sportsbutikk. Butikken ligger på XXL Stoa, som er et kjøpesenter i Arendal. Med et bredt utvalg av sportsutstyr, klær, sko og tilbehør, er XXL Arendal det ideelle stedet å handle for alle sportsentusiaster.

Åpningstider

Dag Åpningstider
Mandag-fredag 10:00-21:00
Lørdag 10:00-18:00
Søndag 12:00-18:00

XXL Arendal holder åpent syv dager i uken, så du kan handle sportsutstyr uansett hvilken dag det er. Butikken har lange åpningstider på hverdager, slik at du kan komme etter jobb eller skole. På lørdager og søndager er det også gode muligheter for å ta turen og handle det du trenger.

Kundeavis

XXL gir jevnlig ut kundeavisen sin, der du kan finne spennende tilbud på sportsutstyr. Det er verdt å sjekke XXLs nettside eller motta nyhetsbrev for å få den siste kundeavisen og se hvilke gode tilbud som er tilgjengelig. Du kan også besøke XXL Arendal direkte og be om kundeavisen.

Få hjelp fra ekspertene

Et av de beste aspektene ved å handle i en fysisk butikk er at du kan få veiledning fra eksperter på stedet. Hos XXL Arendal er de ansatte kunnskapsrike og lidenskapelige om sport. De vil gjerne hjelpe deg med å finne riktig utstyr, gi råd og besvare spørsmål du måtte ha. Enten du er en erfaren utøver eller nybegynner, kan du forvente god service og ekspertise hos XXL Arendal.

Bredt utvalg av sportsutstyr

XXL Arendal tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr for ulike typer idrett. Enten du er interessert i fotball, løping, sykling, golf, tennis, svømming eller andre idretter, har XXL Arendal det du trenger. Butikken har også et stort utvalg av klær, sko og tilbehør for både barn og voksne.

Med en praktisk beliggenhet, gode åpningstider, hyggelig betjening og et stort utvalg av sportsutstyr, er XXL Arendal det opplagte valget for de som er interessert i en fantastisk handleopplevelse. Besøk XXL Arendal i ditt nærområde, og la ekspertene hjelpe deg med å finne det perfekte sportsutstyret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finner jeg den nærmeste XXL-butikken?

Den nærmeste XXL-butikken ligger på Stoa i Arendal. Du kan bruke karttjenester som Google Maps for å finne den nøyaktige plasseringen.

Hva er åpningstidene til XXL-butikken på Stoa?

XXL-butikken på Stoa har åpent fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til 20:00, lørdager fra kl. 09:00 til 18:00, og søndager er butikken stengt. Det er alltid lurt å dobbeltsjekke åpningstidene på XXL sin nettside i tilfelle det forekommer endringer.

Er det andre sportsbutikker i nærheten av Arendal?

Ja, det finnes flere sportsbutikker i Arendal i tillegg til XXL. Blant annet XXL Sport & Villmark på Stoa, G-Sport i kjøpesenteret AMFI Arendal, og Sport Norge i Storgata. Disse butikkene tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr, klær og tilbehør.

Hvilke produkter finnes hos XXL i Arendal?

XXL i Arendal tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr, klær og tilbehør til ulike aktiviteter som løping, fotball, sykling, ski og friluftsliv. Fra treningsklær og sko til sportsutstyr som baller, sykler, hodelykter og telt, har XXL det meste du trenger for en aktiv livsstil.

Hvor ofte utkommer XXL sin kundeavis?

XXL sin kundeavis kommer ut hver uke, og den kan du finne både i butikken og på nettsiden deres. I kundeavisen finner du gode tilbud, kampanjer og nyheter om aktuelle produkter.

Kan jeg finne kundeavisen til XXL på deres nettsted?

Ja, du kan finne XXL sin kundeavis på deres nettside, XXL.no. Under fanen “Tilbud” kan du klikke deg inn og bla gjennom de siste tilbudsavisene. På nettsiden kan du også lese om produktanmeldelser, inspirasjon og tips for ulike aktiviteter.

Når åpner XXL i Arendal?

XXL i Arendal åpner daglig kl. 10:00, fra mandag til fredag, og kl. 09:00 på lørdager. Sjekk nettsiden eller kontakt butikken direkte for å få oppdaterte åpningstider og eventuelle endringer.

Hvordan kan jeg komme til XXL på Stoa?

Det er enkelt å komme til XXL på Stoa med både bil og kollektivtransport. XXL ligger rett ved E18, avkjørsel Arendal. Det er også busstopp i nærheten som betjenes av flere bussruter. Sjekk gjerne transportappen på mobilen eller karttjenestene for rutebeskrivelse og informasjon om parkeringsmuligheter.

Har XXL i Arendal parkeringsmuligheter?

Ja, XXL på Stoa i Arendal har gratis parkeringsplasser tilgjengelig for kunder. Dette gjør det enkelt å parkere og utforske butikken uten å bekymre deg for parkeringsavgifter.

Hvilken informasjon kan jeg finne om XXL på deres nettside?

På XXL sin nettside kan du finne informasjon om deres sortiment, åpningstider, tilbudsaviser, produktanmeldelser, arrangementer og aktiviteter. Nettsiden gir deg også muligheten til å handle produkter online og få de levert hjem eller hente de i butikken.

Artiklen Handle sportsutstyr nærmest deg hos XXL Arendal – Åpningstider og kundeavis har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 43 anmeldelser